آموزش نرم افزار انسیس

آموزش نرم افزار انسیس

۱۲ مطلب در شهریور ۱۳۹۴ ثبت شده است

۳۱ شهریور۲۰:۵۷

-مقدمه

این آموزش با استفاده از انسیس 10 کامل شده و مراحل لازم برای حل یک مدل مش بندی شده را شرح می دهد.

روش دستی چند درجه ای از توابع شکل المان محدود برای تقریب زدن راه حل واقعی استفاده می شود.

بنابراین به جای افزایش تعداد مش بندی(تعداد المان ها),درجه ی توابع شکل برای رسیدن به نتایج درست می تواند افزایش پیدا کند,که با این روش زمان محاسبات به حداقل می رسد.

یک بار یکنواخت در سمت راست هندسه ی نشان داده شده ی زیر وارد می شود.نمونه فولاد با مدول الاستیکGPa 200  طبق شکل زیر مدل شده است.

محبوبه صبوری نژاد | ۳۱ شهریور ۹۴ ، ۲۰:۵۷
۳۰ شهریور۲۱:۴۴

-       مقدمه

این آموزش با استفاده از انسیس 16 کامل شده که هدف آن تجزیه و تحلیل ساده کوپل حرارتی ,ساختاری است.یک تیر فولادی با تنش های داخلی بین دو ساختار جامد در دمای مرجع صفر درجه(273کلوین)پین شده است.یکی از ساختارهای جامد تا دمای 75درجه (348کلوین)گرم شده است .حرارت از این تکیه گاه جامد به تیر فولادی منتقل می شود.تیر باید منبسط شود اما از آنجایی که تیر به دوطرف پین شده این اتفاق نمی افتدوباعث ایجادتنش درتیرمی شود.

در تیر مورد نظر فقط یک تغییر دمای 75 درجه خواهیم داشت.تیر از جنس فولاد با مدول الاستیک200GPaو هدایت حرارتیW/m*k  60.5 و ضریب انبساطیe-6/k 12 است.

محبوبه صبوری نژاد | ۳۰ شهریور ۹۴ ، ۲۱:۴۴
۲۳ شهریور۱۰:۱۰

مقدمه

این آموزش بر مبنای ansys 7.0  ایجاد شده است. هدف این آموزش راجع به  مراحل مورد نیاز برای حل آنالیز غیر خطی ساده یک تیر سگ دست است. که در زیر نشان داده شده است.


علی کرد | ۲۳ شهریور ۹۴ ، ۱۰:۱۰
۲۲ شهریور۱۰:۲۹

دیدن نتایج:

1-    دیدن پارامتر های نهایی

Utility Menu > Parameters > Scalar Parameters...

احتمالا اندازه ی عرض و ارتفاع این اعداد خواهند بود: width=13.24 mm, height=29.16 mm همچنین تنش 199.83 MP و حجم نیز 386100mm2 خواهد بود.

علی کرد | ۲۲ شهریور ۹۴ ، ۱۰:۲۹
۲۲ شهریور۱۰:۰۳

مقدمه: این آموزش بر مبنای نرم افزار ansys 7.0 تهیه شده است. هدف این آموزش معرفی یک روش برای حل مساله ی بهینه سازی طراحی با استفاده از نرم افزار ansys  است. این آموزش شامل ساخت پارامترهای هندسی یکه شده برای تمام متغیر ها، تصمیم گیری برای اینکه کدام متغیرها برای طراحی استفاده شوند، و کدام متغیر ها به عنوان متغیر حالت و هدف انتخاب شوند و تنظیم تلورانس درست  برای مساله برای بدست آوردن یک حل دقیق و همگرا در کمترین زمان. استفاده از نقاط کلیدی یا گره (hardpoints) که برای اعمال کردن نیروها در وسط خطوط محدودیت ایجاد می کنند در این حل مد نظر قرار خواهد گرفت.

یک نیروی1000 نیوتنی به تیری مطابق شکل زیر اعمال شده است. هدف این مساله ی طراحی، کاهش وزن تیر بدون افزایش مقدار تنش های مجاز است. برای کاهش دادن جرم تیر یه حداقل  ممکن باید cross sectional dimensions پیدا شوند. هر چند عرض و ارتفاع تیر نمی توانند از 10 mm کمتر شوند. تنش حداکثر در هر نقطه ای از تیر نمی تواند بیش از 200MPa باشد. همچنین تیر از فولاد با مدول الاستیسیته ی 200GPa ساخته شده است.

نوجه: به دلیل حجم بالای این مثال امکان ارائه ی آن در یک مطلب وجود ندارد و در نتیجه ادامه این مثال در بهینه سازی طراحی 2 آمده است.

 

علی کرد | ۲۲ شهریور ۹۴ ، ۱۰:۰۳
۲۰ شهریور۰۹:۳۰

برای انجام تحلیل­ها­ی سیالاتی در حالت دو و سه بعدی از دو المان142  وFLUID141  استفاده می­شود. 




رشید شاکری مقدم | ۲۰ شهریور ۹۴ ، ۰۹:۳۰
۱۹ شهریور۰۷:۵۹

تشریح مسئله:

شکل سه مد اول و فرکانس طبیعی تیر فولادی مستقیم را در جهت y محاسبه نمایید.

مشخصات هندسی: ضخامت تیر 0.005m، عرض 0.01m، طول 0.09m

مشخصات جنس: جنس تیر از فولاد با مدول یانگ E=206 GPa و ضریب v=0.3 بوده و چگالی تیر نیز،  ρ=7.8×103Kg/m3  می باشد.

شرایط مرزی: تمام درجات آزادی در گوشه سمت راست تیر محدود می­باشد.


رشید شاکری مقدم | ۱۹ شهریور ۹۴ ، ۰۷:۵۹
۱۸ شهریور۱۵:۲۱

مقدمه:

در اینجا می­خواهیم یک پولی را مدل نماییم. می­دانیم یک پولی به شکل زیر می­تواند از دوران سطحی مستطیل شکل حول محورهایی گوناگون تولید شود.




رشید شاکری مقدم | ۱۸ شهریور ۹۴ ، ۱۵:۲۱
۱۷ شهریور۱۰:۲۳

مقدمه:

آنچه پیش رو دارید یک مسئله رسانش حرارتی گذرا می­ باشد که با استفاده از نرم افزار انسیس انجام شده است.

برای ساده شدن مسئله، محدودیت­ هایی در نظر گرفته شده است که آنها را در شکل زیر مشاهده می­ نمایید. رسانش حرارتی ماده 5 W/m*C می­ باشد و طول بلوکه بی­ نهایت فرض شده است. همچنین چگالی ماده 920 kg/m^3 و ظرفیت گرمایی ویژه آن 2.040 kJ/kg*K می­ باشد.

 

 

 

ایمان محمودی | ۱۷ شهریور ۹۴ ، ۱۰:۲۳
۱۷ شهریور۱۰:۰۴
مقدمه

آنچه پیش رو دارید یک مسئله حرارتی ساده(رسانش و همرفت عایق) می­ باشد که با استفاده از نرم افزار انسیس انجام شده است.

همانطور که در شکل زیر مشاهده می­ نمائید شرایط مرزی مسئله محدود می­ باشد. همچنین توجه کنید که طول مقطع بی­ نهایت فرض شده است.

 

 

 

ایمان محمودی | ۱۷ شهریور ۹۴ ، ۱۰:۰۴